Biztonságban

A daruzasgyor.hu emeléstechnikai-rendszereivel biztonságban tudhat mindent. Nem kell aggódnia azon, hogy mi történik probléma esetén, mivel a 700.000.000 Ft értékű biztosításunk garanciát és biztonságot ad mindenki számára. Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk ezzel a biztosítással, amely 700 millió forint/kár/éves daruzás, amely bármilyen nem várt körülmény, daruzás probléma megjelenése esetén fedezi a gépekben, környezetben és munkavállalókban keletkezett esetleges károkat.

daruzas biztositas4
Feladatra optimalizálva

A daruzasgyor.hu egy csúcs eszköz a mindennapi munkához, az emeléshez, daruzáshoz. Több mint 18 daru és emelőgépünkből válaszhatja ki az emelési feladathoz leginkább optimális autódarut. A nagy teherbírású daruk vagy a speciális csarnokon belüli emelésre mozgatásra optimalizált speciális ORMIG daruk szuper erősek akár a legkisebb belmagasságban is képesek emelni, mozogni vagy a legszűkebb ajtókon is könnyedén be tudnak jutni. Autódaruinkkal és emelőgépeinkkel többre vagyunk képesek, mint azt eddig tapasztalta.

Minőség

Az elképesztően erős darukkal, legkorszerűbb emelőgépekkel, akár nulla emissziós emeléstechnikai eszközökkel, nyomot nem hagyó kerekekkel, emeléstechnikai szakemberekkel akár egész napos vagy egy órás munkaidőben, meglepően kedvező feltételekkel, kompakt daruzási megoldásokkal, egyedi cégre szabott szolgáltatásokkal biztosítja cégünk a legnagyobb hozzáadott értéket, amit csak daruzásban kaphat.

Komplex megoldások

Egy csomagban minden ami fontos Önnek. A daruzás üzletágunk számos kiegészítő szolgáltatással, mint az emelési terv elkészítése, helyszíni bejárás, kötöző és irányító személyek biztosításával komplex megoldást ad partnereink számára. Szívesen segítünk az emelési feladat definiálásában is, így egyszerűbben és pontosabban kérhet árajánlatot.

Szakértő háttér

Közel negyedszázados múlttal rendelkező vállalkozás vagyunk, ahol több mint 250.000 sikeresen végrehajtott emelés az egyik garancia a minőségre és szakértő háttérre. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy bármilyen emelési, daruzási feladatot biztonságosan meg tudjanak oldani. A képzések saját központunkban akreditált képző partnereinkkel közösen történik. Az OKJ-és képzéseket partnercégünk, a FEDERAL Trust Company Kft. végzi. Engedélyszáma: E-000323/2014. A képzés magas színvonalára garancia, hogy partnerünk referenciái között a legnagyobb hazai és nemzetközi cégek is megtalálhatók.


Emelőgép kezelő képzés
Szaküzleteink

Szinte elképzelhetetlen, hogy milyen termékpalettával várjuk partnereinket a móri szaküzletünkben és a webshopokban. A virtuális üzletünk egy új dimenziót nyit az online vásárlások területén. A MEGAKRÁN Nyrt. webshopok hatékonyabban szolgálnak ki, mint valaha. Erről az új generációs megoldás a VIRTUÁLIS WEBSHOP SYSTEM grafikus egységek gondoskodnak. Az ajánlatkérés is turbó üzemmódra váltott a gyors, egyszerű INLACER form segítségével, amely a leegyszerűsíti a termékek áraival kapcsolatos információk megszerzését. Így a munkavédelmi, minőségi munkavédelmi és emeléstechnikai szaküzleteinkben mindent megtudhat, ami fontos a vásárláshoz.


Látogasson el szaküzleteinkbe:


Munkavédelmi szaküzlet
Minőségi munkavédelmi szaküzlet
Emeléstechnikai szaküzlet

Close

 

+36 20 / 9359 555    info@megakran.hu

SPECIÁLIS DARUZÁS


Több mint 200 eszközből álló gépparkunkat speciális emelési feladatok elvégzésére alkalmas, különleges kialakítású elektromos mobildarukkal bővítettük, amelyek kompakt méretüknek köszönhetően kiválóan alkalmazhatók csarnokon belüli munkavégzéshez szűk térben történő emelési, mozgatási, géptelepítési feladatok során. Csarnokdaruink nyomot nem hagyó fehér kerékkel rendelkeznek, elektromos meghajtásuknak köszönhetően károsanyag kibocsátás nélkül üzemelnek, így a tiszta terekben, vegyipari, élelmiszeripari környezetben is lehetővé teszik a problémamentes munkavégzést.


Partnereink biztonsága fontos számunkra. Gépeink rádió távvezérléssel való működtetése lehetővé teszi a kezelőszemély szabad mozgását. Ezen funkció csökkenti a munkaterületen jelentkező veszélyes helyzetek kockázatát, ezzel elősegítve a biztonságos munkavégzést. A rádiótávvezérlésű működés következtében az irányítószemélyzet száma 50%-kal csökkenthető, ezért költséghatékonyabb megoldást jelenthet megrendelőink számára.

A Megakránnál elköteleztük magunkat az innovatív fejlesztések mellett, ezáltal a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk munkáink során.
Megoldást kínálunk olyan tevékenységek elvégzésére, ahol csarnokon belül, szűk, vagy tiszta terekben szükséges emeléstechnikai, géptelepítési feladatokat elvégezni.

Emelési megoldások
speciális munkaterületeken

icon
Élelmiszeripar
icon
Gyógyszeripar
icon
Vegyipar
icon
Raktártechnika 
icon
Gépbérlés 
icon
Géptelepítés 
icon
Karbantartás 
icon
Gépgyártás 

specialis daruzas

PALFINGER PK 53002-SH

Különleges kialakítású Palfinger PK53002 SH daruval szerelt Hüffermann gyártmányú gépünk ötvözi a járműre szerelt, és az elektromos daruk előnyeit. Kisebb terhek nagyobb távolságra történő emelése során, ahol a környezeti adottságok miatt egy daru fizikai korlátokba ütközne, kiváló megoldást jelent több helyen törhető hidraulikus gémjének köszönhetően. A letalpalást követően alkalmas 360 fokban történő maga körüli munkavégzésre. Rádió távvezérlésű működése biztosítja a pontos és biztonságos munkavégzést. Az előnyös tulajdonságok optimális ötvözésével lehetővé válik a zsúfolt csarnokokban, szűk terekben történő tehermozgatás. Tömör, fehér, nyomot nem hagyó gumi kerekeinek, és károsanyag kibocsátás nélküli működésének köszönhetően tiszta terekben is kiválóan alkalmazható.

icon weight
15,6t
maximális terhelés
daruzas magassag
32m
emelési magasság
daruzas tavolsag
29m
emelési távolság

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

+36 20 / 9359 555 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

AJÁNLATOT KÉREK

Pick andn carry, speciális daruzás

ORMIG

Ormig gyártmányú pick&carry gépeink elektromos csarnokdaruként funkcionálnak. Képesek akár 60 tonna összsúlyú teher emelésére, ezzel egyidejűleg mozgatására, szállítására is. Kompakt méretüknek köszönhetően bontási munkálatok nélkül is bejutnak a munkaterületre akár egy keskeny ipari kapun keresztül. Gyorsul a kivitelezés, rövidülhet a határidő, ezáltal költséghatékonyabb megoldást jelent partnereink számára. Alkalmasak beltéri, tiszta térben történő, és kültéri munkavégzésre egyaránt. Kevésbé egyenletes terepviszonyokok esetén is képesek probléma nélkül közlekedni, súlyt vinni. Csarnok csúccsal rendelkeznek, így magasban, helyszűkével bíró munkálatoknál is könnyedén elvégezhető az emelési, mozgatási feladat. Fülkéjén kívül rádió távvezérléssel is vezérelhető minden funkció. Villára szerelt kivitelben 22 tonna névleges teherbírású targoncaként funkcionálnak, amely adottság a hazai targoncakínálat esetén nehezen elérhető. Fordulási szögük megegyezik egy targonca fordulási szögével.

Ormig 55/60 iE

icon weight
60t
maximális terhelés
daruzas magassag
14,5m
emelési magasság
daruzas tavolsag
11m
emelési távolság

Ormig megakran specialis daruzas

Ormig 16TME

icon weight
16t
maximális terhelés
daruzas magassag
12m
emelési magasság
daruzas tavolsag
10,45m
emelési távolság

 

Keresse kollégáinkat bizalommal az ideális megoldás kidolgozásában!

 

+36 20 / 9359 555 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

AJÁNLATOT KÉREK

JMG

JMG gyártmányú elektromos pick&carry gépeink kompakt méretüknek köszönhetően a legszűkebb helyeken történő emelési feladatokat is könnyedén oldják meg. Az első keréktengely körül 360 fokban, míg a hátsó keréktengely körül 180 fokban képesek elfordulni, ezáltal az éles kanyarokban, a gyártósorok között is könnyedén eljutnak a célpontig a termelés akadályozása nélkül. A fülkéből adódó holttér a szűk helyeken történő emelési, mozgatási feladatok során problémát jelentene, azonban a rádió távvezérlésnek köszönhetően lehetővé válik a biztonságosabb és pontosabb munkavégzés. Csarnok csúcs adapterrel rendelkeznek, így magasban, helyszűkével bíró munkálatoknál is kiválóan használhatók. Nyomot nem hagyó kerekei bármilyen padlón, padozaton megfelelnek, elektromos meghajtásuknak köszönhetően károsanyag kibocsátás nélkül üzemelnek. Villára szerelt kivitelben targoncaként funkcionálnak. Megmunkálógépek szerszámcseréjére esetén is kiváló megoldást jelentenek.

JMG MC160

icon weight
16t
maximális terhelés
daruzas magassag
12m
emelési magasság
daruzas tavolsag
10,7m
emelési távolság

JMGmc160 min

JMG MC90

icon weight
9t
maximális terhelés
daruzas magassag
8m
emelési magasság
daruzas tavolsag
5,5m
emelési távolság

Kérdése van? Segítünk!


+36 20 / 9359 555 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Kiegészítő szolgáltatások
Helyszíni bejárás
Emelési terv
Válassza ki a bérelhető gép típusát
targonca
személyemelőgép
teleszkópos rakodógép
földmunkagép
Választható adapterek
raklapvilla
villahosszabbító
földkanál
terménykanál
csörlő
forgózsámolyos legyen
Kiegészítő szolgáltatások
Emelőgép ügyintéző
Emelőgép szakértő
Teherkötöző személyzet
Gépkezelő személyzet
Kiegészítő eszközök
Emelőkeret
Függeszték
Emelőgép a próbasúlyok mozgatásához
Választható adapter
Villahosszabbító
Kiegészítő szolgáltatások
Kezelőszeméllyel együtt szeretném bérbevenni
Kiszállítással
Mennyi időre szeretné bérelni?
Emelendő súly (t)
1 450
Emelési magasság (m)
1 132
Emelendő teher várható vízszintes távolsága? (m)
1 50
Csarnok, épület magassága (m)
1 200
Bejárati kapu magassága (m)
1 200
Beltér magassága (m)
1 200
Próbasúly mennyisége (t)
1 500
Szükséges oldalirányú kinyúlás (m)
1 50

A helyszíni bejárás kötelező!

Személyemelő tulajdonságai
ollós
elektromos
kültéri
karos
dízel
beltéri
Targonca tulajdonságai
elektromos
nyomot nem hagyó kerék
dízel
szabademelésű
gáz
oldalmozgatás szükséges
Telefonos visszahívást szeretnék kérni.
+36

    Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglalatakat.

    Köszönöm, nem kérek tájékoztatást a termékekről, szolgáltatásokról.
    Elküldöm

    A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.