Biztonságban

A daruzasgyor.hu emeléstechnikai-rendszereivel biztonságban tudhat mindent. Nem kell aggódnia azon, hogy mi történik probléma esetén, mivel a 700.000.000 Ft értékű biztosításunk garanciát és biztonságot ad mindenki számára. Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk ezzel a biztosítással, amely 700 millió forint/kár/éves daruzás, amely bármilyen nem várt körülmény, daruzás probléma megjelenése esetén fedezi a gépekben, környezetben és munkavállalókban keletkezett esetleges károkat.

daruzas biztositas4
Feladatra optimalizálva

A daruzasgyor.hu egy csúcs eszköz a mindennapi munkához, az emeléshez, daruzáshoz. Több mint 18 daru és emelőgépünkből válaszhatja ki az emelési feladathoz leginkább optimális autódarut. A nagy teherbírású daruk vagy a speciális csarnokon belüli emelésre mozgatásra optimalizált speciális ORMIG daruk szuper erősek akár a legkisebb belmagasságban is képesek emelni, mozogni vagy a legszűkebb ajtókon is könnyedén be tudnak jutni. Autódaruinkkal és emelőgépeinkkel többre vagyunk képesek, mint azt eddig tapasztalta.

Minőség

Az elképesztően erős darukkal, legkorszerűbb emelőgépekkel, akár nulla emissziós emeléstechnikai eszközökkel, nyomot nem hagyó kerekekkel, emeléstechnikai szakemberekkel akár egész napos vagy egy órás munkaidőben, meglepően kedvező feltételekkel, kompakt daruzási megoldásokkal, egyedi cégre szabott szolgáltatásokkal biztosítja cégünk a legnagyobb hozzáadott értéket, amit csak daruzásban kaphat.

Komplex megoldások

Egy csomagban minden ami fontos Önnek. A daruzás üzletágunk számos kiegészítő szolgáltatással, mint az emelési terv elkészítése, helyszíni bejárás, kötöző és irányító személyek biztosításával komplex megoldást ad partnereink számára. Szívesen segítünk az emelési feladat definiálásában is, így egyszerűbben és pontosabban kérhet árajánlatot.

Szakértő háttér

Közel negyedszázados múlttal rendelkező vállalkozás vagyunk, ahol több mint 250.000 sikeresen végrehajtott emelés az egyik garancia a minőségre és szakértő háttérre. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy bármilyen emelési, daruzási feladatot biztonságosan meg tudjanak oldani. A képzések saját központunkban akreditált képző partnereinkkel közösen történik. Az OKJ-és képzéseket partnercégünk, a FEDERAL Trust Company Kft. végzi. Engedélyszáma: E-000323/2014. A képzés magas színvonalára garancia, hogy partnerünk referenciái között a legnagyobb hazai és nemzetközi cégek is megtalálhatók.


Emelőgép kezelő képzés
Szaküzleteink

Szinte elképzelhetetlen, hogy milyen termékpalettával várjuk partnereinket a móri szaküzletünkben és a webshopokban. A virtuális üzletünk egy új dimenziót nyit az online vásárlások területén. A MEGAKRÁN Nyrt. webshopok hatékonyabban szolgálnak ki, mint valaha. Erről az új generációs megoldás a VIRTUÁLIS WEBSHOP SYSTEM grafikus egységek gondoskodnak. Az ajánlatkérés is turbó üzemmódra váltott a gyors, egyszerű INLACER form segítségével, amely a leegyszerűsíti a termékek áraival kapcsolatos információk megszerzését. Így a munkavédelmi, minőségi munkavédelmi és emeléstechnikai szaküzleteinkben mindent megtudhat, ami fontos a vásárláshoz.


Látogasson el szaküzleteinkbe:


Munkavédelmi szaküzlet
Minőségi munkavédelmi szaküzlet
Emeléstechnikai szaküzlet

Close

 

+36 20 / 9359 555    info@megakran.hu

DARUZÁS


Magas minőség, legkorszerűbb járművek, precíz emelés, daruzás 700 M Ft -os felelősségbiztosítással, emelési terv készítéssel.

MIT TARTALMAZ DARUZÁSI SZOLGÁLTATÁSUNK?

Partnereink igényeinek megfelelően az alábbiakat biztosítjuk daruzás esetén:

 • • daru (autódaru, járműre szerelt daru, elektromos mobildaru)
 • • szakképzett darukezelő
 • • daruzáshoz szükséges emelőeszközök
  (kötél, emelőszemek stb.)
 • • kötöző személyzet
 • • daruzást irányító szakember
 • • himba, vagy emelőkeret
 • • emelési terv az előírásoknak megfelelően
 • • emeléstechnológiai utasítás
Megakrán daruzás Győr

 

 

MI A MEGAKRÁNNÁL SEGÍTÜNK EMELÉSI
FELADATAINAK ÉS NEHÉZSÉGEINEK MEGOLDÁSÁBAN

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

+36 20 / 9359 555

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

GÉPPARK

 

Eszközparkunk folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy hatékony megoldást nyújtsunk akár speciális daruzási munkák esetén is.

 

Tekintse meg géppark katalógusunkat!

 

MEGNÉZEM

 

MEGOLDÁS AZ EXTRÉM EMELÉSI FELADATOKRA

 

Az emeléstechnika területén fő tevékenységként végzett daruzási üzletágunkban piacvezetők vagyunk a régióban. Eszközeink korszerűsége és egyedi paraméterei a legösszetettebb emeléstechnikai feladatok megoldását is lehetővé teszik.

Liebherr LTM 1450 – 8.1 típusú autódarunk 450 tonna maximális teherbírásával, 132 méter emelési magasságával és 100 méter emelési távolságával képes maradéktalanul kiszolgálni az extrém igényeket.

 

   MEGNÉZEM     BŐVEBBEN A 450T DARURÓL

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT DARUZÁSI SZOLGÁLTATÁSUNKRA!

ZÖLDEBB ÉS NEM DRÁGÁBB

 

Megoldást kínálunk a legkomplexebb emelési feladatok megtervezésére és végrehajtására, akár csarnokon belül is, saját gép- és eszközparkunk igénybevételével. Nyomot nem hagyó kerekekkel szerelt elektromos meghajtású daruink lehetővé teszik a tiszta térben történő mozgatási feladatok végrehajtását, más eszközökkel nehezen, vagy bontási munkálatok nélkül egyáltalán nem kivitelezhető, szűk terekben egyaránt

 

 • kis gépszélesség
 • alacsony gépmagasság
 • elektromos meghajtás
 • rádió távvezérlés funkció
 • nyomot nem hagyó kerekek
 • munkavégzés a termelés megállítása nélkül
 

 

MEGNÉZEMAJÁNLATKÉRÉS

VELÜNK biztonságban VAN

 

Szegmensünkben egyedülállóan mi rendelkezünk 700 millió forint / kár / év felelősségbiztosítással, amely Társaságunk fő üzletágainak (daruzás, géptelepítés, emeléstechnika) tevékenységeire és szolgáltatásaira terjed ki.

 

 daruzás biztositas4

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.