Biztonságban

A daruzasgyor.hu emeléstechnikai-rendszereivel biztonságban tudhat mindent. Nem kell aggódnia azon, hogy mi történik probléma esetén, mivel a 700.000.000 Ft értékű biztosításunk garanciát és biztonságot ad mindenki számára. Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk ezzel a biztosítással, amely 700 millió forint/kár/éves daruzás, amely bármilyen nem várt körülmény, daruzás probléma megjelenése esetén fedezi a gépekben, környezetben és munkavállalókban keletkezett esetleges károkat.

daruzas biztositas4
Feladatra optimalizálva

A daruzasgyor.hu egy csúcs eszköz a mindennapi munkához, az emeléshez, daruzáshoz. Több mint 18 daru és emelőgépünkből válaszhatja ki az emelési feladathoz leginkább optimális autódarut. A nagy teherbírású daruk vagy a speciális csarnokon belüli emelésre mozgatásra optimalizált speciális ORMIG daruk szuper erősek akár a legkisebb belmagasságban is képesek emelni, mozogni vagy a legszűkebb ajtókon is könnyedén be tudnak jutni. Autódaruinkkal és emelőgépeinkkel többre vagyunk képesek, mint azt eddig tapasztalta.

Minőség

Az elképesztően erős darukkal, legkorszerűbb emelőgépekkel, akár nulla emissziós emeléstechnikai eszközökkel, nyomot nem hagyó kerekekkel, emeléstechnikai szakemberekkel akár egész napos vagy egy órás munkaidőben, meglepően kedvező feltételekkel, kompakt daruzási megoldásokkal, egyedi cégre szabott szolgáltatásokkal biztosítja cégünk a legnagyobb hozzáadott értéket, amit csak daruzásban kaphat.

Komplex megoldások

Egy csomagban minden ami fontos Önnek. A daruzás üzletágunk számos kiegészítő szolgáltatással, mint az emelési terv elkészítése, helyszíni bejárás, kötöző és irányító személyek biztosításával komplex megoldást ad partnereink számára. Szívesen segítünk az emelési feladat definiálásában is, így egyszerűbben és pontosabban kérhet árajánlatot.

Szakértő háttér

Közel negyedszázados múlttal rendelkező vállalkozás vagyunk, ahol több mint 250.000 sikeresen végrehajtott emelés az egyik garancia a minőségre és szakértő háttérre. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy bármilyen emelési, daruzási feladatot biztonságosan meg tudjanak oldani. A képzések saját központunkban akreditált képző partnereinkkel közösen történik. Az OKJ-és képzéseket partnercégünk, a FEDERAL Trust Company Kft. végzi. Engedélyszáma: E-000323/2014. A képzés magas színvonalára garancia, hogy partnerünk referenciái között a legnagyobb hazai és nemzetközi cégek is megtalálhatók.


Emelőgép kezelő képzés
Szaküzleteink

Szinte elképzelhetetlen, hogy milyen termékpalettával várjuk partnereinket a móri szaküzletünkben és a webshopokban. A virtuális üzletünk egy új dimenziót nyit az online vásárlások területén. A MEGAKRÁN Nyrt. webshopok hatékonyabban szolgálnak ki, mint valaha. Erről az új generációs megoldás a VIRTUÁLIS WEBSHOP SYSTEM grafikus egységek gondoskodnak. Az ajánlatkérés is turbó üzemmódra váltott a gyors, egyszerű INLACER form segítségével, amely a leegyszerűsíti a termékek áraival kapcsolatos információk megszerzését. Így a munkavédelmi, minőségi munkavédelmi és emeléstechnikai szaküzleteinkben mindent megtudhat, ami fontos a vásárláshoz.


Látogasson el szaküzleteinkbe:


Munkavédelmi szaküzlet
Minőségi munkavédelmi szaküzlet
Emeléstechnikai szaküzlet

Close

 

+36 20 / 9359 555    info@megakran.hu

AJÁNLATKÉRÉS DARUZÁSRA

 Kérje indikatív árajánlatunkat, vagy válassza a személyes konzultáció lehetőségét!
Szakértő munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Mit tartalmaz a daruzási árunk?

megakran diagram 1
Kiegészítő szolgáltatások
Helyszíni bejárás
Emelési terv
Válassza ki a bérelhető gép típusát
targonca
személyemelőgép
teleszkópos rakodógép
földmunkagép
Választható adapterek
raklapvilla
villahosszabbító
földkanál
terménykanál
csörlő
forgózsámolyos legyen
Kiegészítő szolgáltatások
Emelőgép ügyintéző
Emelőgép szakértő
Teherkötöző személyzet
Gépkezelő személyzet
Kiegészítő eszközök
Emelőkeret
Függeszték
Emelőgép a próbasúlyok mozgatásához
Választható adapter
Villahosszabbító
Kiegészítő szolgáltatások
Kezelőszeméllyel együtt szeretném bérbevenni
Kiszállítással
Mennyi időre szeretné bérelni?
Emelendő súly (t)
1 450
Emelési magasság (m)
1 132
Emelendő teher várható vízszintes távolsága? (m)
1 50
Csarnok, épület magassága (m)
1 200
Bejárati kapu magassága (m)
1 200
Beltér magassága (m)
1 200
Próbasúly mennyisége (t)
1 500
Szükséges oldalirányú kinyúlás (m)
1 50

A helyszíni bejárás kötelező!

Személyemelő tulajdonságai
ollós
elektromos
kültéri
karos
dízel
beltéri
Targonca tulajdonságai
elektromos
nyomot nem hagyó kerék
dízel
szabademelésű
gáz
oldalmozgatás szükséges
Telefonos visszahívást szeretnék kérni.
+36

  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglalatakat.

  Köszönöm, nem kérek tájékoztatást a termékekről, szolgáltatásokról.
  Elküldöm

  Kérjen technikai ajánlatkérőt, hogy pontosabban fel tudjuk mérni az igényeit:

  PONTOS TECHNIKAI AJÁNLATKÉRŐ

  A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.